© MANiSA TV 2020

Başkan Neslihan Macıroğlu "Eğitimde Şiddete Hayır!" dedi

Başkan Neslihan Macıroğlu "Eğitimde Şiddete Hayır!" dedi

Başkan Neslihan Macıroğlu "Eğitimde Şiddete Hayır!" dedi

Türk Eğitim Sen Manisa Şube Kadın Kolları Başkanı Neslihan Macıroğlu, "Eğitimde Şiddete Hayır!" dedi  ve tüm üyeleri  10 Mayıs Cuma günü Manisa Manolya Meydanı'nda toplanıp Cumhuriyet Meydanı'na yürümeye ve  ardından yapılacak  olan basın açıklamasına davet etti. Başkan Neslihan Macıroğlu  söyle dedi;

"Öncelikle bir gün değil, hayatları boyunca umudun, şefkatin, gücün ve merhametin, kararlılığın adı olan doğurmuş, doğurmamış, doğuramamış; doğurduğunu bağrına basmış, doğurduğunu bağrına bile basamamış, doğurmadığını bile bağrına basmış; kendi anne olan, anne olmayı isteyen; vicdanı anne olan koca yürekli bütün annelerin anneler gününü kutlarım. Ardından da hemen eklemek isterim. Ne yazık ki İstanbul Eyüp'te meydana gelen kanlı olaydan dolayı sevincimize gölge düştü. Meslektaşımız İbrahim Oktugan, öğrencisi tarafından uğradığı menfur saldırı sonucu hayatını kaybetti. "Türkiye sevdamız, ekmek için kavgamız" sloganıyla gönüllere taht kuran sendikamız Türk-Eğitim Sen'in bu elim hadise için Türkiye genelinde aldığı iki ayrı eylem kararı bulunmaktadır.
Bunlardan ilki 09. 05. 2024 Perşembe günü ilk ders saati iş bırakma, ikincisiyse 10. 05. 2024 Cuma günü tam gün iş bırakma eylemidir. Türk Eğitim Sen gönüllüleriyle birlikte "Eğitimde Şiddete Hayır!" diyecek meslektaşlarımızı 10 Mayıs Cuma günü Manisa Manolya Meydanı'nda toplanıp Cumhuriyet Meydanı'na yürümeye, ardından yapılacak basın açıklamamıza iştirake davet ediyorum" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER