Akhisarspor Bu Hafta Zaferle Ayrıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akhisarspor Bu Hafta Zaferle Ayrıldı
Küme Düşmemek İçin Sahada Kıyasıya Mücadele Veren Akhisarspor, TFF 1. Lig 26. Haftada Beypiliç Boluspor´a Konuk Olarak Mücadeleden 0-1 Galip Ayrıldı.

Akhisarspor, 4 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Boluspor´u 83. dakikada Doğukan Nelik´in bulduğu golle mağlup etti. Bolu Atatürk Stadı´nda 13 Mart Cumartesi günü saat 16.00´da başlayan mücadele çekişmeli geçerken ilk 45 dakikada gol sesi çıkmadı. İkinci yarı iki takımda rakip üzerindeki baskıyı arttırmayı amaçladı. 
Mücadele iki kale arasında ataklarla devam ederken dakikalar 83´ü gösterdiğinde gelen ortaya Yeşil Siyahlı ekibin defans oyuncusu yükseldi ve rakip ağları havalandırdı. Böylelikle; Doğukan Nelik mücadelenin ilk ve son golünü kaydederken aynı zamanda 2020-2021 sezonun da kendisinin ilk golünü atmış oldu. Normal süreye eklenen 4 dakikalık uzatmadan da gol çıkmayınca Akhisarspor, Fırat Gül yönetiminde çıktığı 3. maçında 2. galibiyetini aldı.

Karşılaşmada Önemli Dakikalar.

Mücadeledeki ilk sarı kart 53. dakikada Beypiliç Boluspor orta saha oyuncusu Burak Asan´a çıktı. Dakikalar 69´u gösterdiğinde Akhisarspor yedek oyuncusu Paul Keita yedek olmasına rağmen saha kenarından hakem ile yaşadığı diyalog sebebiyle ikinci sarı kartı gören isim oldu. 70. dakikaya kadar iki takımda oyuncu değişikliği yapmadı. Dakika 70´te Boluspor Araz Abdullayev´i oyundan alıp yerine Alican Özfesli´yi dahil etti. Dakika 76´da ise Akhisarspor´da Dlarge saha kenarına gelirken Akwo Ayuk Taku maça giren isim oldu. 

Forvet hattında varlığını arttırmayı amaçlayan Fırat Gül, Akwo oyuna girdikten kısa süre sonra defans oyuncusu Doğukan Nelik ile gol buldu. Reha Enginer´inde orta saha oyuncusu Mustafa Çeçenoğlu´nu yedek kulübesine alıp Hamza Gür ile Beypiliç Boluspor´u hücum oyuna çevirdiği anda gelen gol planları alt üst etti. Dakikalar 86´yı gösterdiğinde Forvet Burak Asan mücadeleden alındı ve orta saha ağırlıklı oyuna Rydell Poepon´unda girmesiyle tekrar geri dönüldü. 90. dakikada yakaladığı bire bir pozisyonları bir türlü gole çevirip değerlendiremeyen Nsima Peter yedek kulübesine geçerken Bertuğ Bayar yeşil sahaya çıktı. 90+4´te yani karşılaşmanın son dakikasında Çekdar Orhan´ın yerine İlke Nelik oyuna dahil oldu aynı süre içerisinde Boluspor´un orta saha oyuncusu Gökhan Sazdağı gördüğü ikinci sarı kart ile oyun dışı kaldı.

Akhisarspor aldığı galibiyet ile 25 puana yükselerek maç fazlasıyla Aydeniz Et Balıkesirspor´un 1 puan gerisinde kaldı. Düşme hattından çıkmasında etkili olmasa da takım taraftarları ve Yeşil Siyahlı kulüpte potadan çıkma umudunu yeşertti.
Beypiliç Boluspor ise aldığı mağlubiyet sonrası maç fazlasıyla sıralamada 12. yerini korudu. Adanaspor A.Ş ve Menemenspor´un bu haftaki mücadeleden galip ayrılmaları halinde Boluspor 14. sıraya kadar gerileyebilir.

Yer : Bolu Atatürk Stadı

Skor : Beypiliç Boluspor 0 – 1 Akhisarspor

Gol : Doğukan Nelik

Sarı Kartlar : Paul Keita, Burak Asan(2),

Kırmızı Kartlar : Burak Asan

Hakemler : Hakan Ceylan(Has Hakem), Kemal Mavi(1. Yardımcı Hakem), Hasan Hüseyin Tetik(2. Yardımcı Hakem), Veli Karakaya( Dördüncü Hakem)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Basketbol Takımı Yenilgi AldıÖnceki Haber

Basketbol Takımı Yenilgi Aldı

14 Mart Tıp BayramıSonraki Haber

14 Mart Tıp Bayramı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar