Alaşehir'de Ak Parti Gençlik Kolları Kongresi Yapıldı.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alaşehir'de Ak Parti Gençlik Kolları Kongresi Yapıldı.
Ak parti Alaşehir 6.gençlik olağan kongresini düzenledi.Kongreye parti yönetimi ve Cumhur ittifakından davetliler misafirler katıldı.Şükrü Can Taşpınar güven tazaledi.

Ak parti Manisa İl Başkan vekili Teşkilat Başkanı Ataman Taydaş, Ak Parti Alaşehir  ilçe Başkanı Yaşar Demirel,Ak Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, Ak parti Manisa Kadın kolları il başkanı,MHP Alaşehir  ilçe başkanı Necdet Türk,MHP Alaşehir ilçe Kadın kolları Başkanı eski Belediye Başkanı Ali Uçak ve sınırlı sayıda davetli  katılarak kongre gerçekleştirildi.

Alaşehir Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığına ikinci kez seçilen Şükrü Can Taşpınar‘’Bizler Ak Gençliği birer okul olarak görüyoruz çok şükür bu okulda örnek olacak bizlere önemli rol olacak kişiyi karşımıza çıkardı.Bu kişide Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Bizler Ak Gençlik olarak yılmadan,yıkılmadan,yorulmadan çalışmayı ve hedef 2023-2053-2071 diyerek durmadan,sıkılmadan,çalışarak, azmederek başaracağımıza inanıyorum.Sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız.

Zaman bendedir,mekan ve bana emanettir.diyen bir Ak Gençlik kim var?denildiğinde sağına soluna bakmadan  ben varım.Ben olmadığım yerde kimse yoktur diyebilen  bir Ak Gençliğiz’’diyerek cümlelerini tamamladı.

Ak parti Manisa İl Başkan vekili Teşkilat Başkanı Ataman Taydaş’’Tabiiki Kongre Gençlerin olunca gençler heyecanlı önümüzde bir süreç var.Enerjimizi artırmamız lazım.Bugün İnandığın yolda yürü gençlik kongresi olduğu için çok fazla kendimizden değil,Gençlerin konuşmasını ve onların kongresini yapalım dedik.

Kongreye katılım sağlayan Cumhur ittifakımız Alaşehir MHP ilçe teşkilatı ve ekibine teşekkürlerimi sunarak kongremizin hayırlı olmasını diliyorum’’dedi.

 Ak Parti Alaşehir  ilçe Başkanı Yaşar Demirel’’Partimiz siyasette gençlere hak ettiği değeri veren ve bunu da Milletvekili seçilme yaşının 18’e düşürülmesiyle sağlamıştır.Türkiye genelinde 11 milyon,Alaşehir’de 9 bin üye’yaklaştık.

Biz gençlik kollarımızın siyasetin ve Ak parti duruşun öğretildiği,ahlak,vatan,millet,Bayrak ve Kur’an sevdasının aşılandığı bir okul olarak görüyoruz.Bu okuldan mezun olan kardeşlerimizle yürümekten keyif alıyoruz’’diye söyledi.

Ak Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök’’Bizler kongrelerimizi bir düğün olarak görüyoruz.Bugün Alaşehir’de 6.gerçekleştiriyoruz.Gençlik kolları olarak Türkiye’de en büyük üye’ye sahibiz.

Manisa’mızda 18-30 yaş arasında 15 bine yakın üyemiz bulunmaktadır.30 yaş üstü arkadaşlarımızda partinin bir üst kademesine geçmiş oluyor.Biz gençlere önemeli görevler  düşmektedir.Başta liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında olmalıyız.Fitneye fesada yer vermemeliyiz.

Dünyanın herhangi bir ucunda birisin yardım diye kim var?denilince ben varım diye bilen liderin arkasında omuz omuza olabileceğimiz güçlü bir gençlik olması gerekiyor.Cumhur ittifakımızla birlikte bayrağı Alaşehir’de ve tüm ilçeler Büyükşehir ve tüm Türkiye’de dalgalandıracağız’’diye konuştu.

Gök’’Yakın tarihimizde Marshall planı adı altında Amerika’dan 700 Traktör hibe ediliyor.Ama zaman ilerleyince lastiklerini üretemeyince Traktör maliyetinin üstünde bize satmış .Artık sanayinin her alanında bir Türkiye var artık bize kandıramazlar’’diye sözlerine ekledi.

Gök önemli bir noktaya da değindi.’’Geçmişimizde zeytin yağ zararlı diyerek katı yağlar vermişler.Damar tıkanıkları dahil bir çok hastalık ortaya çıkmış birde üstüne zeytinyağlı yiyemem bu fistanı giyemem diye şarkısını da yaptırmışlar.Bu topraklarda bize faydalı olan şeyleri elimizden almışlar.Artık tarımı ile üreten bir Türkiye var’’diye altını çizdi.

Gök’’Biz inanarak geçmişten aldığımız aşkla,heyecanla,inançla ve geleceğimize inanarak bu genç kadrolarla 2023-2053-2071’te İnşaallah çok başarılı işlere imza atacağız.Türkiye Dünya’nın süper gücü olacak Dünya’ya egemenlik,barış ve hoşgörüyü getireceğiz’’diyerek sözlerini tamamladı.

Pandemi sürecinde COVİD-19 mücadele olduğundan sınırlı sayıda davetli ile kongre gerçekleştirilerek kongre tamamlandı. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Taşdemir Saldırıyı KınadıÖnceki Haber

Başkan Taşdemir Saldırıyı Kınadı

Manisa İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.Sonraki Haber

Manisa İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Topla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar