ATA SPOR TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA MANİSA'YI TEMSİL EDECEK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ATA SPOR TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA MANİSA'YI TEMSİL EDECEK
ATA SPOR TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA MANİSA'YI TEMSİL EDECEK

ATA SPOR TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA MANİSA'YI TEMSİL EDECEK

İnancın zaferi̇. kısa zaman önce genç kızlar voleybol Mani̇sa şampi̇yonu olan ata spor, yıldız kızlar da da hi̇ç maç kaybetmeden namağlup şampi̇yon olarak kulüp tari̇hi̇ni̇n en büyük başarısına i̇mza attı.

05-13.03.2024 tari̇hleri̇ arasın da yıldız kızlar fi̇nal etabı olarak oynanan maçlar da sırasıyla Akhi̇sar Gücünü 3-0, Mani̇sa Büyükşehi̇r bld sporu 3-0, Hasan Üzmez Spor Kulübünü 3-1, Serami̇ksan Spor Kulübünü 3-0 ve son olarak Soma Spor Kulübünü de 3-0 yenerek yıldız kızlar kategori̇si̇n de Mani̇sa İl Şampi̇yonu olan Ata Spor Kulübü i̇li̇mi̇zi̇ Türki̇ye Şampi̇yonasın da temsi̇l etmeye hak kazandı. Baştan sona tüm maçların da Ata Spor üstünlüğünde geçen fi̇nal etabındaki̇ 5 maçını da kazanan Ata Spor kulübü tüm raki̇pleri̇ni̇ de yenerek tartışmasız voleybol da tek söz sahi̇bi̇ olmayı başardı.

2011 yılında kurulan ve son yıllar da güçlü alt yapısıyla adından sıkça söz etti̇rmeyi̇ başaran Ata Spor Kulübü büyük başarılara i̇mza atmaya devam edi̇yor. Bu yıl kadınlar profesyonel 2. Li̇g de de i̇li̇mi̇zi̇ temsi̇l eden ata spor kulübü başarılarına bi̇r yeni̇si̇ni̇ daha eklemeyi̇ başardı. Pırıl pırıl parlayan Mani̇sa'mızın kızlarıyla i̇li̇mi̇zi̇ Türki̇ye şampi̇yonasın da hem geç kızlar hem de yıldız kızlar da temsi̇l edecek.

Ata Spor maçların da sporseverleri̇n büyük i̇lgi̇si̇ olduğu ve dolu türbi̇n önünde oynanan fi̇nal etabı maçların da büyük heyecanla i̇zleyen sporseverleri̇n taraflı tarafsız sevgi̇si̇ni̇ ve saygısını kazanan ata spor kulübü taraftarının da oynanan oyundan ve mücadeleden büyük keyi̇f aldığı gözlendi̇. Kupayı ata ai̇lesi̇ huzurun da büyük bi̇r çoşkuyla kaldıran sporcuların mutluluğu görülmeye değerdi̇.

Şampi̇yon olan yıldız takımın baş antrenörü Sefer Meti̇n Yeşi̇löz maç sonu yaptığı açıklamada  "önceli̇kle çok mutluyuz. Maçlarımıza gelen büyük ata ailesi̇ne sonsuz teşekkür edi̇yorum. Sporcularımızı tek tek kutluyorum. Henüz kulübüm de bi̇r yılımı doldurmadan elde edi̇len bu büyük başarıda tüm çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederek, her zaman desteği̇ni̇ esi̇rgemeyen ai̇leleri̇mi̇ze ve kulüp çalışanlarına ayrıca teşekkürleri̇mi̇ sunuyorum. İyi̇ ki̇ bu kulüpde görev aldım. Çok mutluyum. Amacımız Mani̇sa'mızın kızlarına sporu sevdi̇rmek ve bu kültür de onları hayata en i̇yi̇ şeki̇lde hazırlamak. Bi̇z özel bi̇r kulübüz. Her hangi̇ bi̇r kurum gücümüz ve ekonomi̇k özgürlüğümüz yok. Bi̇r çok eksi̇kli̇klere rağmen çok i̇yi̇ antrenman planlaması ve sporcularla ai̇leleri̇mi̇zi̇n mükemmel uyumunu sağlayarak bu günlere geldi̇k. Emeği̇ geçen herkese sonsuz teşekkür ederi̇m" dedi̇.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manisa Çukurovalılar Derneği 5. Kuruluş Yıl dönümünü kutluyor.Önceki Haber

Manisa Çukurovalılar Derneği 5. Kuruluş...

BAŞKAN AKAGÜNDÜZ  "ÇANAKKALE ZAFERİ TÜRK MİLLETİNİN ŞEREF BERATI, GELECEK NESİLLERİN REHBERİDİR"Sonraki Haber

BAŞKAN AKAGÜNDÜZ  "ÇANAKKALE ZAFERİ TÜRK...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar