BAŞKAN  AYDIN  AKAGÜNDÜZ'DEN BİLGİ KİRLİLİĞİ YAPAN SENDİKALARA  SERT TEPKİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN  AYDIN  AKAGÜNDÜZ'DEN BİLGİ KİRLİLİĞİ YAPAN SENDİKALARA  SERT TEPKİ
BAŞKAN  AYDIN  AKAGÜNDÜZ'DEN BİLGİ KİRLİLİĞİ YAPAN SENDİKALARA  SERT TEPKİ

BAŞKAN  AYDIN  AKAGÜNDÜZ'DEN BİLGİ KİRLİLİĞİ YAPAN SENDİKALARA  SERT TEPKİ

Türkiye Kamu-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Aydın Akagündüz bilgi kirliliği yapan sendikalara sert tepki gösterdi. Yalanla dolanla bilgi kirliliği yaparak sendikacılık yapan sendikalar  olduğunu söyleyen  Başkan Aydın Akagündüz "Tek dertleri, Türk Sağlık-Sen’e nasıl zarar veririm,büyümesini yetkili olmasını nasıl engellerim diye sendikacılık yaptığını zanneden, yapılarda mevcut" dedi.

Türkiye Kamu-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Aydın Akagündüz açıklamanın devamında ise "Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Kolunda ,ülkemizde 50’den fazla sendika faaliyet göstermektedir.
İrili ufaklı bu sendikalar acaba ne yapar ne eder. Bazıları sadece isim üzerinde sendikacılık yapar,üye sayıları yok denecek kadar azdır.Yerleri yurtları iletişim kurulacak adresleri bile olmayan sendikalardır. Bazıları sadece muhalefet yapar. Sağlık ve Sosyal Hizmetler çalışanlarının sıkıntıları hakları onları pek ilgilendirmez. Onların derdi iyiyi kötüyü eleştirmektir. Olumlu olumsuz farketmez hep karşıdırlar.Maalesef terör örgütleriyle irtibatlarını kesemeyen sendikalarımızda kamunun içerisinde yer almaktadır. Tek dertleri, Türk Sağlık-Sen’e nasıl zarar veririm,büyümesini yetkili olmasını nasıl engellerim diye sendikacılık yaptığını zanneden, yapılarda mevcuttur.
Yalanla dolanla bilgi kirliliği yaparak sendikacılık olmaz. Çalışanların özlük ekonomik hakları,sorunları sıkıntılarıyla ilgilenmeyen, tek gayeleri makam ve mevki kazanmak, eş dost yandaşlara müdürlük amirlik verdirmek üzere sendikacılık yapan anlayışta, maalesef kamuda etkin bir şekilde varlığını sürdürmektedir. Ekonomik zorluklarla mücadele eden kamu çalışanlarına pek kulak asmazlar. Sağlık ve Sosyal Hizmetler çalışanı arkadaşım kararını vermelidir. Geçmişte yaşananları da göz önünde bulundurarak, yarınları için geleceği için, geç olmadan güvenli liman.  Türk Sağlık-Sen’de yerini almalıdır. Sadece ve sadece üyelerinden güç alan, onlar için çalışan üreten yol gösteren sendikacılık anlayışıyla 32 yıldır varlığını büyüyerek sürdüren Türk Sağlık-Sen , üye olsun olmasın bütün çalışanların takip ettiği, takdir ettiği güvendiği bir kurum olma hüviyetini sürdürmektedir.

Evet Türk Sağlık-Sen taraftır..
Kamu çalışanından yana taraftır..
Haksızlık karşısında haktan yana taraftır..
Adaletten yana taraftır..
Liyakatten yana taraftır..
Doğru olandan yana taraftır..
Necip Türk Milletinden yana taraftır..
Büyük Türk Devletinden yana taraftır.

Türk Sağlık-Sen tüzüğümüzün amaçları kısmına baktığımızda;
Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının
ilk 3 maddesinin ifade edildiğini görürüz.Türk Sağlık-Sen milli bir sivil toplum kuruluşudur.
Merak edenler için…
İşte Türk Sağlık-Sen budur" şeklinde konuştu.

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AYNİ ALİ MAHALLESİ MUHTARI ENİS SAĞMAN'DAN  ROMAN VATANDAŞLARA İFTAR PROGRAMIÖnceki Haber

AYNİ ALİ MAHALLESİ MUHTARI ENİS SAĞMAN'D...

Azerbaycan Cumhuriyeti Diaspora Bakanlığı'ndan Başkan Şentürk Hoşgül'e TeşekkürSonraki Haber

Azerbaycan Cumhuriyeti Diaspora Bakanlığ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar