Belediye Başkanı Öküzcüoğlu'nun Acı Günü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye Başkanı Öküzcüoğlu'nun Acı Günü
Manisa'nın Alaşehir ilçesinin Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu'nun babası Nedim Öküzcüoğlu (76) yaşında hayata gözlerini yumdu.

Alaşehir Pazar camiinde Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazına; Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Başkanı Semih Balaban,  Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Ali Uçak, Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Alaşehir Ulaştırma Alay  Komutanı Kıdemli Albay Mevlüt Ece, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay,  Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin ve ilçe siyasi parti, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Babamın Tüm öğretilerine Sahip Çıkacağım.
Merhum Nedim Öküzcüoğlu 4 yıldır mide kanser tedavisi görüyordu. Namaz öncesi konuşan  Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu; ''Hayatta pusula olmuş, rehber olmuş bana vatanına milletine, bayrağına, saygıyı, bana dürüstlüğü, esnaf arkadaşlığını, muhabbeti öğreten çok kıymetli babam kahvehaneci Nedim Öküzcüoğlu'nu kaybetmenin acısını yaşıyorum. Bu acımı hafifletmek, paylaşmak için çok uzaklardan gelen misafirlerime ve hemşehrilerime teker teker teşekkür ediyorum. 'Huzurunuzda babamın tüm öğretilerine sahip çıkacağıma son yolculuğunda söz veriyorum'' dedi.
Ben biliyorum ki babamın ticari ve sosyal hayatta alacağına, borcuna sadık insandır. Sizlerin de bir hakkınız varsa, onları ödemekte evlad olarak benim sorumluluğumdadır. Varsa öğle bir hakkı olan, bize ulaşması yeterlidir. Hepinize tekrar, geldiğiniz için teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Şiar Edinmişizdir.
Alaşehir ilçe Müftüsü Necati Kara'da; ''Rahmana yürüyen, Hakkın Rahmetine kavuşan büyüklerimize karşı en son görevlerimizden biriside bir ve beraber olmaktır. Biliyoruz ki acılar paylaştıkça küçülür. Sevinçlerde paylaşıldıkça büyür. biz cenaze evinden gamlanmayı, kederlenmeyi ve üzüntüyü paylaşmayı şiar edinmişizdir. Burada toplanmamıza vesile olan Öküzcüoğlu ailesinin büyüğü olan Nedim amcanın ruhuna hitaben kılacağımız namaz ve dualar için İnşallah bir araya geldik'' dedi.
Helalliğin alınmasından sonra Alaşehir Müftüsü Necati Kara cenaze namazını kıldırdı. Daha sonra Nedim Öküzcüoğlu cenazesi Çeşneli Mahallesi Mezarlığı'na götürülerek gözyaşları içinde toprağa verildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tatlı Ustasından Bayram Öncesi UyarıÖnceki Haber

Tatlı Ustasından Bayram Öncesi Uyarı

Kayışlar Mahallesine Bir Günde İçme Su DeposuSonraki Haber

Kayışlar Mahallesine Bir Günde İçme Su D...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar