Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Covid-19 karşı CoronaVac aşısı yapıldı.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Covid-19 karşı CoronaVac aşısı yapıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Şehir Hastanesi'ne giderek Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu’nca analiz sonuçları tamamlanan ve “Acil Kullanım Onayı" da verilen CoronaVac aşısını yaptırdı.

Aşı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan,ilk doz aşı uygulamalarında yer alan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın ardından Bilim Kurulu üyelerinin de aşılarını yaptırdıklarını belirten,Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ben de aynı şekilde ‘aşıyı yaptıracağımı'söylemiştim, ben de bu akşam Merkez Karar’daki milletvekili arkadaşlarım ve diğer arkadaşlarım da burada aşıları yaptırdık, yaptırıyoruz”açıklamalarında bulundu.
Amaç Kampanya Destek Olmak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:''Malesef olumsuz kampanya sürdürenler var.Ben inanıyorum ki 'Akli salim selim olan milletim bunlara hiçbir zaman fırsat vermeyecektir ve Bilimin Fennin İrfanın ışığında benim milletim şu Koronavirüs belasının olduğu dönemde Aşıyla bunlara en güzel cevabını verecektir.Rabbim sağlık sıhhat afiyet içersinde milletimi  sağlıklı bir geleceğe  kavuştursun'''dileklerinde bulundu.
Devlet olarak elimizden gelen herşeyi yapacağız ne imkan varsa seferber etmiş durumdayız.
Sağlık çalışanlarının ilk doz aşılarını olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ben de onlara katılarak aşılandım. İnşallah çok kısa süre içinde tüm vatandaşlarımızı aşılamayı hedefliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” diye belirtti.Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine eşlik eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan şu ana kadar aşı yaptıranların sayısının 300 bine ulaştığı bilgisini aldığını belirtti. Başta tüm siyasi parti liderleri olmak üzere tüm milletvekillerinden aşı kampanyasına destek için belirlenen yerlerde aşı olarak, aşılanmayı teşvik etmelerini söyedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan,ikinci doz aşıyı da 28 gün sonra yaptıracağını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eğitimlerin Yeniden Başlaması Yüzleri Güldürdü.Önceki Haber

Eğitimlerin Yeniden Başlaması Yüzleri Gü...

Tercih Nipet AkaryakıtSonraki Haber

Tercih Nipet Akaryakıt

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar