Demirci Fakültesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demirci Fakültesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı
Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Demirci Eğitim Fakültesinde öğretmenler günü etkinliği gerçekleşti.

Gerçekleştirilen etkinliğe Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, İlçe Jandarma Komutanı Üst Teğmen Uğurcan Şahin, Demirci İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çetin, Eğitim Fakültesi öğretim elemanları ve Öğretmen adayları katıldı.
Millet Mektepleri’nin açılışı ve Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım Öğretmenler günü kutlama programı yapıldı. Fakülte eski mezunlarının kendi üzerlerinde emekleri olan öğretim elemanlarına ve öğretmen adaylarına mesajlarının yer aldığı sinevizyon gösterisi ile başladı. Fakültenin en kıdemli öğretim elemanlarından olan sayın Hayati Cezayirlioğlu gündem konuşmasını yaptı. Fakülte öğrencilerinden olan Züleyha Şeyma Eldemir ve Buse Sönmez’in keman, Bilgenur Dipli’nin piyano dinletisi programa ayrı renk kattı.
Doktor Öğretim Üyesi Seçil Soytok Nalçacı’nın flüt ve Öğretim Görevlisi Zafer Işıldar’ın da keman eşliğinde programa renk kattı. Öğretmen Marşının toplu bir şekilde söylenmesi ile devam etti.
Programın son bölümünde, Eğitim Fakültesinden emekli olan Prof. Dr. Tuncer Taşkın , Doç.Dr. Rasih Erkul ve Dr. Öğr. Üyesi İsmail Taşlı’ya hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi. Duygusal anların yaşandığı programda Covit-19 pandemisi nedeniyle hayatını kaybeden Öğretim Görevlisi Kadir Akçan  ve Öğretim Görevlisi Resul Attila da unutulmadı. Kadir Akçan ve Resul Attila’nın fakülteye olan hizmetlerine teşekkür ve hatıralarını yaşatmak adına ailelerine plaket ve çiçek takdimi yapıldı.
Program toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Alaşehir'de Geleneksel Deve Güreşleri YapıldıÖnceki Haber

Alaşehir'de Geleneksel Deve Güreşleri Ya...

Manisa'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalık Programında Gösteriler Beğeni TopladıSonraki Haber

Manisa'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar