DEVA PARTİLİ OKTAY GÖKKAYA'NIN  SEÇİM RAKETİNE ÇİRKİN SALDIRI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEVA PARTİLİ OKTAY GÖKKAYA'NIN  SEÇİM RAKETİNE ÇİRKİN SALDIRI
DEVA PARTİLİ OKTAY GÖKKAYA'NIN  SEÇİM RAKETİNE ÇİRKİN SALDIRI

DEVA PARTİLİ OKTAY GÖKKAYA'NIN  SEÇİM RAKETİNE ÇİRKİN SALDIRI

Deva Partisi Yunusemre Belediye Başkan Adayı Oktay Gökkaya'nın  Hafsa Sultan Mahallesi   Bahtiyar Tosunbaş Caddesi üzerinde 8 adet seçim raketi toplandı.  Spil Mahallesinde ise bazı seçim raketlerine kişi veya kişiler tarafından saldırı yapılarak raketler parçalanmış halde bulundu. Demokrasi ve Atılım Partisi (Deva Partisi) Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek seçim raketlerini toplayanlar ve raketlere çirkin saldıra da bulunanlar için partinin avukatları suç duyurusunda bulunacağını  söyledi.

Yerel  seçimleri yaklaştı bu günlerde bazı art niyetli kişi veya kişilerin hedefinde Deva Partisi oldu. Deva Partisi Yunusemre Belediye Başkan Adayı Oktay Gökkaya'nın  Hafsa Sultan Mahallesi   Bahtiyar Tosunbaş Caddesi üzerinde 8 adet seçim raketi bir geceden toplandı. Ardından  ise  Spil Mahallesinde  bazı seçim raketlerine kişi veya kişiler tarafından saldırı gerçekleşti. Konu üzerine açıklama yapan Deva Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek " Hedefimiz Demokratik seçimdir. Biz Deva Partisi olarak kavgasız   bir seçim ortamı istediğimizi her ortamda dile getiriyoruz. Deva Partisi Yunusemre Belediye Başkan Adayımız  Oktay Gökkaya'nın raketlerinin toplanması ve parçalanması kabul edilemez" dedi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ

Deva Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek" Partimizin avukatları iki mahallemizde raketlerin toplanması ve parçalanması nedeniyle suç duyurusunda bulunacak. Bu olaya karışan destekleyen ve gerçekleştiren kim varsa bu  kişilerin yakalanıp yargı önüne çıkarılmalarını bekliyoruz" dedi.

DEMOKRATİK BİR ORTAMDA SEÇİM ÇALIŞMASI  YÜRÜTMEK İSTİYORUZ

Cansın Tunçdirek "Deva Partisi olarak demokratik bir ortamda seçim çalışması yürütmek ve seçimlere katılmak istiyoruz. Raketlerimizin  toplanmasına parçalanmasına  halkımızın sandıkta en güzel şekilde cevap vereceğine  inancım tamdır. Takdiri halkımıza bırakıyorum. Bu saldırıyı yapanların ise en kısa sürede gerekli  cezaları almaların istiyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hürriyetçi Eğitim Sen Manisa Şubesinden üyelerine özel tiyatro gösterisiÖnceki Haber

Hürriyetçi Eğitim Sen Manisa Şubesinden...

MANİSA DOSTLAR MECLİSİ ALİ RIZA ÇEVİK OKULUNUN İSMİNİN YAŞAMASINI İSTİYORSonraki Haber

MANİSA DOSTLAR MECLİSİ ALİ RIZA ÇEVİK OK...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar