MANİSA DOSTLAR MECLİSİNİN KONUĞU OKTAY GÖKKAYA OLDU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MANİSA DOSTLAR MECLİSİNİN KONUĞU OKTAY GÖKKAYA OLDU
MANİSA DOSTLAR MECLİSİNİN KONUĞU OKTAY GÖKKAYA OLDU

MANİSA DOSTLAR MECLİSİNİN KONUĞU OKTAY GÖKKAYA OLDU

Manisa Dostlar Meclisinin bu hafta konuğu Deva Partisi  Yunusemre Belediye Başkan Adayı Oktay Gökkaya oldu.  Oktay Gökkaya projelerini Manisa Dostlar Meclisi üyelerine aktardı.

Program öncesinde Manisa Dostlar Meclisi 18 Mart Çanakkale şehitlerini  ve tüm şehitleri de unutmadı. Şehitler için dualar edildi  ve Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı  Adnan Kaya'ya çiçek takdim edilerek   Çanakkale şehitlerini ve tüm  şehitlerimiz şükran ve minnetle anıldı.

Manisa Dostlar Meclisi yerel seçime kısa bir süre kala belediye başkan adaylarını konuk etmeye devam ediyor. Manisa Dostlar Meclisi'nin bu hafta konuğu aynı zamanda Manisa Dostlar Meclisi üyesi olan Deva Partisi  Yunusemre Belediye Başkan Adayı Oktay Gökkaya oldu. Oktay Gökkaya Manisa Dostlar Meclisi'ni kendi evi gibi gördüğünü  söyledi ve projelerini  paylaştı.

BİZ PROJE DEMİYORUZ YATIRIM DİYORUZ

Deva Partisi  Yunusemre Belediye Başkan Adayı Oktay Gökkaya Yunusemre ilçesi için 116 yatırımının olduğunu söyledi. Oktay Gökkaya "Ben Maden mühendisiyim. Yıllarca yurt içi ve yurt dışınca belediyelere danışmanlık hizmeti verdim. Belediye yönetmek yatırım yapmak bizim işimiz. Ben yapacağım hizmetlere proje demiyorum yatırım diyorum. Yunusemre ilçemize 116 yatırımımız var.  Yunusemre ilçemizi çok iyi biliyorum. Her mahallenin farklı sorunu var. Sorunların çözümü bizde. Yatırımlarımızı sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz" şeklinde  konuştu.

Manisa Dostlar Meclisi sözcüsü Cihan Canuyar ise "iktidar,  muhalefet ve diğer   partilerin adaylarına ayrım yapmadan söz hakkı veriyoruz.  Manisa Dostlar Meclisi hiç bir siyasi partiye yakınlığı yok tüm partilere eşit mesafededir. Manisa için çalışıyoruz. Manisa’nın sorunlarını Meclis’imizde konuşuyoruz. Belediye başkan adaylarımız kendilerini tanıtıyor. Bugün ise konuğumuz  Manisa Dostlar Meclisi üyemiz bilgi ve önerileri ile her zaman meclisimize katkı sağlayan Deva Partisi  Yunusemre Belediye Başkan Adayı Oktay Gökkaya oldu. Oktay  Gökkaya  başkanımız projeleriniz Manisa Dostlar Meclisi üyeleri ile paylaştı. Kendisine başarılar diliyoruz " ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Aksakallıları ile İftarda Buluştu.Önceki Haber

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma De...

MİLLİ YOL PARTİSİ  ŞEHZADELER İLÇE KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİSonraki Haber

MİLLİ YOL PARTİSİ  ŞEHZADELER İLÇE KONGR...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar