Manisa'da Pandemi döneminde Hijyen Kursu açıldı.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manisa'da Pandemi döneminde Hijyen Kursu açıldı.
Manisa Yunusemre Halk Eğitim Merkezi’n de Milli Eğitim çalışanı servis şoförü ve Okul kantin çalışanlarına yönelik “Pandemi Döneminde Hijyen Kuralları” kursu devam ediliyor.

Yunusemre Halk Eğitim Merkezi  “Pandemi Döneminde Hijyen Kuralları” Kursu Açtı
Manisa  Yunusemre Halk Eğitim Merkezi’n de Milli Eğitim çalışanı servis  şoförü  ve Okul kantin çalışanlarına yönelik “Pandemi Döneminde Hijyen Kuralları” kursu  devam ediliyor. Okul servis şoförleri  ve Okul kantin çalışanları   “Pandemi Döneminde Hijyen Kuralları”  Kursuna  yoğun ilgi gösteriyor.
Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz basın mensuplarına yaptığı açıklamada  “Pandemi Döneminde Hijyen Kuralları” kursu  açtıklarını   Okul servis şoförleri  ve Okul kantin çalışanları   kursa yoğun ilgi gösterdiğini kaydetti  ve Ayşen Oğuz  sözlerine şöyle  devam etti; 
“Pandemi Döneminde Hijyen Kuralları  8 saatten oluşuyor.Bunlardan 2 saatti bulaşıcı hastalıklar.2 saat bulaşıcı hastalıklardan korunma yolları, 4 saatte de pandemi döneminde hijyen kuralları şeklinde eğitim veriliyor. Kursumuza servis şoförleri, Kantin çalışanları yani öğrencilerle bire bir bulunacak personelin  hijyen kurallarına ve sosyal mesafe kuralları konusunda bilgilendirmesi  hedefleniyor.   Kurs başlangıcında kursiyerlerimizin ateşini ölçerek kayıt altına alıyoruz. Bina girişinde dezenfektan kullanımına ve kursiyerlerimizin maske takması konusunda dikkat ediyoruz. Sınıflarımızda  sosyal mesafe kuralına dikkat ederek düzenleme yaptık. Başarı ile kursu tamamlayan kursiyerler  eğitimin sonunda  sertifika alacaklar. Salgin döneminde uzaktan eğitim yolculuğunda öğrenciyi bilen, yönlendiren ve ona tamamlayıcı bir unsur olarak yardım eden velilerimizin sağlık, iletişim, zaman yönetimi ve rehberlik konularında bilgilendirilmelerini sağlamak için Hayatboyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce  15 yaygın eğitim kurs programından oluşan salgın döneminde veli eğitimi paketini hazırlandı. Okul çalışanları, kantinciler, servis şoförlerinin eğitimleri tamamlandıktan sonra, Veli Eğitim paketleri ile kurs açmaya devam edeceğiz.” dedi. 

HABER:KENAN YÜCEEL/MANİSA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manisa Alaşehir'de MHP 14.ilçe kongresini gerçekleştirdi.Önceki Haber

Manisa Alaşehir'de MHP 14.ilçe kongresin...

Ak Parti Alaşehir de 7.olağan kongresini yaptı.Sonraki Haber

Ak Parti Alaşehir de 7.olağan kongresini...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar