Manisa'lı Atletizm Sporcuları Finalde Yarıştılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manisa'lı Atletizm Sporcuları Finalde Yarıştılar
Azerbaycan’ın Bakü kentinde yapılan Aerobik jimnastik Dünya Şampiyonasında, Belinay Yetişen, Okay Arsan ve Şimal Seyman, ülkemizi en iyi biçimde temsil ettiler.

Manisa Büyükşehir Belediyespor aerobik jimnastik sporcularından Milli Takım'da yer alan  Belinay Yetişen, Okay Arsan ve Şimal Seyman, Dünya’nın en iyi jimnastikçileriyle yarışıp elemeleri de geçip finale kaldılar. Finalde toplamış oldukları 19.050 puanla Dünya beşincisi olarak sporcularımız, büyük gurur yaşatarak, gelecek adına bir umut verdiler. 10 Nisan 2021 tarihinde Manisa’da yapılan Türkiye Şampiyonası’nda dereceye girip Tek Bayan, Tek Erkek, Çift ve Trio kategorilerinde Belinay Yetişen, Okay Arsan ve Şimal Seyman, Türkiye Şampiyonu olarak Milli Takım’a seçilmişti. Sporcularımız 21-22 Mayıs tarihlerinde Azerbaycan’ın Bakü kentinde yapılan Aerobik Jimnastik Dünya Şampiyonası elemelerine katılan Belinay Yetişen, Okay Arsan ve Şimal Seyman üçlüsü, Dünya’nın en iyi Jimnastikçileri ile yarıştı. Elemeleri geçen sporcularımız finale kalmaya hak kazandı.
Sporcularımız Avrupa Şampiyonası İçin Umut Işığı Oldu.
Dünya arenasında İlk defa boy gösteren Manisa Büyükşehir Belediyespor’lu milli sporcuları, finalde topladıkları 19.050 puanla Dünya 5.’si olarak ışık saçtılar böylece “biz de Dünya’da varız” mesajını verdi. Milli Sporcularla gurur duyduğunu ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Jimnastikten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Caner Vatansever, “Bu yarışma bundan sonra Eylül ayında İtalya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda madalya kazanarak İstiklal Marşımızı Avrupa’ya dinletme adına umut oldu” diye söyledi. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un genç jimnastikçileri de, sözlerine; “En kısa zamanda İstiklal Marşı’nı okutup ülkemizi ve Manisa'mızı en iyi şekilde temsil ederek kulübümüzü ve başkanımızı gururlandıracağız” diyerek belirttiler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MABEM' den Sınav DuyurusuÖnceki Haber

MABEM' den Sınav Duyurusu

Arpa Tarlası YandıSonraki Haber

Arpa Tarlası Yandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar