Merve Nur Doğan   Muradiye Mahallesi Muhtar adayı oldu.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Merve Nur Doğan   Muradiye Mahallesi Muhtar adayı oldu.
Merve Nur Doğan   Muradiye Mahallesi Muhtar adayı oldu.

Merve Nur Doğan   Muradiye Mahallesi Muhtar adayı oldu.

Yunusemre'nin en büyük mahallerinden olan Muradiye Mahallesine kadın muhtar adayı olan  Merve Nur Doğan "Muradiye'ye kadın eli değecek. Muradiye'nin sorunlarını yerel yönetimler ile birlikte aşacağız" dedi. Merve Nur Doğan Muradiye'de eksiklerin farkında olduğunu söyledi ve sözlerine şöyle devam etti.

 

"Ben Merve Nur Doğan, 1993 doğumluyum. Muğla Sıtkı Koçman Üniversite mezunuyum, yüksek lisansım da aynı üniversitede tez aşamasında devam etmekte. Sosyolog ve aile danışmanıyım. Manisa’nın en büyük mahallelerinden biri olan Muradiyemize muhtar olmak için adayım. Genç, dinamik ve donanımlı ekibimizle yaşanabilir ve yaşayan bir Muradiye istiyoruz. 4 yaşında bir kızım var ve tüm çocuklarımız için güvenli bir Muradiye istiyoruz. Yaklaşık 50.000 kişinin yaşadığı mahallemizin eksiklerinin farkındayım. Alt yapı, ulaşım, karanlık sokaklar… Göreve geldiğimiz ilk gün çözümün bir parçası olup bir an önce hizmet getirmek için kapıları aşındırmaya başlayacağız. Sosyal bir Muradiye için komşularımızla bir araya geleceğimiz ‘Akşam Sohbetleri’ projemizle hem bilgilenecek hem birbirimizi daha yakından tanıyacağız. Alanında uzman hocalarımızdan Aile İçi İletişim, Akran Zorbalığı, Dijital Bağımlılık, Afetlere Karşı Bilinçlenme gibi bir çok farklı konuda seminerler alacağız.
‘Geleceğimi Kendim Seçiyorum’ projemizle farklı meslek gruplarından kişilerle gençlerimizi bir araya getireceğiz. Gençlerimizin geleceğine hükmeden birer birey olabilmesi için ihtiyaçları olan desteğin sağlanması adına kapıları çalmaktan geri durmayacağız. Yaşanabilir ve yaşayan bir Muradiye için en büyük eksiğimiz rekreasyon alanlarımız. Mahallemizde hepimizi kapsayacak sosyalleşme alanlarının yapımı için görüşmelerimizi vakit kaybetmeden gerçekleştireceğiz.
Yardım ve desteğe ihtiyacı olan komşularımız için sadece devlet desteği beklemeyeceğim. Birçok dernek ve sivil toplum kuruluşu ile dirsek temasında olarak ihtiyaçların en kısa sürece giderilmesi noktasında bir muhtar olarak bizzat takipçi olacağım. Sizlere hizmet getirebilmek ve sokaklarımızın eksiklerini dinleyebilmek için muhtarlığımız hep açık, muhtarınız hep ulaşılabilir olacak. Muradiyemizi güzelleştirme isteğimizi sizlerin desteği ile güçlendirebiliriz. Bu sebeple 31 Martta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde Muradiyemizde yaşayan saygıdeğer seçmenlerin kıymetli oylarını bekliyorum" dedi.

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN DOĞAN YILMAZ "YOKSULLUK SINIRI 53 BİN TL, ORTALAMA MEMUR MAAŞI 33 BİN TL! AÇLIK SINIRI 16 BİN TL, ORTALAMA EMEKLİ SANDIĞI MAAŞI 15 BİN TL"Önceki Haber

BAŞKAN DOĞAN YILMAZ "YOKSULLUK SINIRI 53...

Halil Yurtseven İlkokulu Okul Aile Birliği kermes düzenlendiSonraki Haber

Halil Yurtseven İlkokulu Okul Aile Birli...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar