MHP’li Ünveren, “Bir oy Erdoğan’a, bir oy MHP’ye”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP’li Ünveren, “Bir oy Erdoğan’a, bir oy MHP’ye”
MHP Manisa Milletvekili adayı iş insanı Mustafa Ünveren seçim çalışmalarına Salihli’de hız kesmeden devam ediyor.

Her kesimin takdirini toplayan Ünveren, seçmenden bir oy Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, bir oy MHP’ye oy istiyor. Salihli’yi karış karış gezen, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdüren milletvekili adayı Ünveren, bu çerçevede gezilerine Salihli’de devam etti. Esnafları tek tek ziyaret eden Ünveren, 14 Mayıs seçimleri için dua ve destek istedi. Salihli’de halkın talep ve beklentisinin fazla olduğuna dikkat çeken MHP’li Ünveren “Gerek çiftçimiz gerek esnafımız kısaca tüm halkımız MHP kadrolarından büyük beklenti içerisinde. Bizler, halkımızın her zamanın yanındayız ve olmaya devam edeceğiz. Manisalı hemşerilerimiz 3 Hilal’e tam destek verecek. Buna inancımız tamdır. Bu seçimler ülkemizin bölünmez bütünlüğünü ve gelişmesini sağlamlaştırmak için önemli” dedi.
Liderlerimizin Yolunda ve Emrindeyiz. 
14 Mayıs seçimlerinin kader seçimleri olduğunu dile getiren Ünveren “Salihli’de halkımızı, esnaflarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı ve partililerimizi ziyaret ederek 14 Mayıs 2023 tarihinde ülkemizde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemini, Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin Cumhur İttifakına neden destek verdiğini neden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi gerektiğini halkımıza anlatıyoruz.  Liderlerimizin sergilediği kardeşlik hukukunu bizlerde İlimizde gerçekleştirerek daha da güçleniyoruz. Ülkemizin geleceği ve bekası için birleşen liderlerimizin yolunda ve emrindeyiz” dedi.
Bir Oy Erdoğan’a, Bir Oy MHP’ye.
“Halkımızla el ele gönül gönülleyiz” diyen MHP’li Ünveren “Halkımızın, esnafımızın, çiftçimizin, sanayicimizin yanındayız ve talep ve beklentilerini dinliyoruz Esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek bir oy Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy da partimiz Milliyetçi Hareket Partimize istiyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GENEL BAŞKAN ALİ UYSAL TÜRKÇÜLÜK GÜNÜNÜ KUTLADIÖnceki Haber

GENEL BAŞKAN ALİ UYSAL TÜRKÇÜLÜK GÜNÜNÜ...

Prof. Dr. Ayşe İlker ile "Düşünmek-Okumak-Anlamak-Yazmak”Sonraki Haber

Prof. Dr. Ayşe İlker ile "Düşünmek-Okuma...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar