Milletvekili Adayı Alperen Terzioğlu'ndan tehdit mesaj ve Sinan Oğan pankartlarına saldırı ile ilgili açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Adayı Alperen Terzioğlu'ndan tehdit mesaj ve Sinan Oğan pankartlarına saldırı ile ilgili açıklama
Milletvekili Adayı Alperen Terzioğlu'ndan tehdit mesaj ve Sinan Oğan pankartlarına saldırı ile ilgili açıklama yaptı

Milletvekili Adayı Alperen Terzioğlu Genel Başkan Mehmet Sağlam’a  tehdit mesaj ve Sinan Oğan pankartlarına saldırı ile ilgili açıklama yaptı

Manisa’da ikamet eden Ata İttifakı Ortaklarından Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkanı Mehmet Sağlam’ın evine tehdit mesajı bırakıldığı iddiası  ve civarda bulunan Sinan Oğan pankartlarına saldırı ile ilgili Zafer Partisi GK Manisa İl başkanı ve Milletvekili Adayı Alperen Terzioğlu 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda   basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasına Zafer Partisi milletvekili adayları Kadirhan Öztinoğlu, Doğukan Dönmez, Zafer Partisi İl Başkan Yardımcıları Egemen Öztürk,Enes Koç ve Şehzadeler GK İlçe Başkanı Anıl Akdan  ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

Zafer Partisi GK Manisa İl başkanı ve Milletvekili Adayı Alperen Terzioğlu 14 mayıs seçiminin önemli olduğunu vurguladı. Alperen Terzioğlu ” Tarihi önem taşıyan 14 mayıs seçimlerine sayılı saatler kala Ata İttifakı bileşenlerinden Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkanı sayın Mehmet Sağlam’ın bugün evinin önüne bırakılan tehdit notu ve sayın Sinan Oğan’ın  da bulunduğu pankartlara saldıran hangi bölücü topluluk ise şiddetle kınıyor sayın genel başkana geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bizler Zafer Partisi ve Ata İttifakı olarak kurulduğumuz günden beri bir çok ambargo, saldırı ve tehditle karşı karşıya kaldık. Lakin hepimiz zaten bu yolun çetin ve dikenli olduğunu bilerek yola çıktık. İlk günden beri hiç provokasyona boyun eğmedik, geldiğimiz son düzlükte de boyun eğmeyeceğiz. ata ittifakı ile zafer partisinin yarattığı bu dip dalgası  giderek büyüyecek ve 14 mayısta dosta güven düşmana korku  verecektir. Bizlere Atatürk çizgisindeki Türk Milliyetçilerine yapılan bu provakatif eylemlerin gerekçesi olarak kele kel, teröriste terörist dememiz gösteriliyorsa bilsinler ki biz doğruları aynı şekilde söylemeye devam edeceğiz. Herkes bilsin ki Manisa’da ki ülkücü Türk Milliyetçisi hiç kimse yalnız değildir. Kendisi ile sahada bir çok kez omuz omuza yürüdüğümüz Sinan Oğan’ın ve Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ın yol arkadaşlığı yaptığı hemşehrimiz genel başkan soyadında anlaşıldığı üzere Mehmet Sağlam’dır. Bunu da herkes bilsin  inadına ne kandil dağı ne domuz bağı, Milletimizle kurduğumuz gönül bağı  zafer yakın meşaleleri yakın” dedi.

         


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Prof. Dr. Ayşe İlker ile "Düşünmek-Okumak-Anlamak-Yazmak”Önceki Haber

Prof. Dr. Ayşe İlker ile "Düşünmek-Okuma...

UÇAK KARDEŞLER TARAFINDAN TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİ KAZANDIRILDISonraki Haber

UÇAK KARDEŞLER TARAFINDAN TOPLUM RUH SAĞ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar