Yunusemre HEM direksiyon eğitmenlerini yetiştiriyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yunusemre HEM direksiyon eğitmenlerini yetiştiriyor
Manisa Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan 200 saatlik kurs olan Motorlu Taşıt Sürücüleri Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursuna Manisa başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden yoğun ilgi gördü.

Yunusemre HEM direksiyon eğitmenlerini yetiştiriyor

Manisa Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan 200 saatlik kurs olan Motorlu Taşıt Sürücüleri Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursuna Manisa başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden yoğun ilgi gördü. Çağatay Uluçay İlkokulu Toplantı Salonunda açılan kursa 80 kişi katılıyor. Kursu Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş ve Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz ziyaret etti.
Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş Motorlu Taşıt Sürücüleri Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursuna yoğun bir ilgi olduğunu Manisa başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden kursa katılım sağlandığını aktardı. Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş sözlerine şöyle devam etti;
“Halk Eğitim Merkezinde bir çok kursumuz mevcut. Bu kurslarımızın bir çoğu kültürel kurslar ve sosyal kurslar. Şuan ziyaret ettiğimiz Motorlu Taşıt Sürücüleri Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği kursu mesleki bir kursumuz. Bu kurstan geçen arkadaşlarımız sürücü kurslarında çalışmaya başlayacaklar. Manisa’mızın ve ülkemizin şoförlerini yetiştirecekler. Bu kursun açılmasında emeği geçen başta Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz olmak üzere tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz ise “80 kursiyerimiz 200 saatlik Motorlu Taşıt Sürücüleri Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği kursunu almaya başladı. Kursumuzu Çağatay Uluçay İlkokulu Toplantı Salonunda gerçekleştiriyoruz. 2019 yılında da Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği açmıştık ve kursumuzu başarılı bir şekilde tamamlayan arkadaşlarımız şimdi sürücü kurslarında Direksiyon Usta Öğretici olarak çalışıyorlar. Bizler Yunusemre Halk Eğitim Merkezi olarak talep doğrultusunda kurslarımızı açıyoruz. Kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlar kurumumuza telefon ulaşarak, e-yaygın üzerinden veya Yunusemre Halk Eğitim Merkezimize gelerek kurs talebinde bulunabilirler ve kurslara kayıt yaptırabilirler “ şeklinde konuştu.
Kursiyerler ise Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği kursuna katıldıkları için memnun olduklarını dile getirdiler ve kursun açılmasında emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 

     


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2020-2021 Öğretim yılında Dereceye Giren Mezun Öğrencilere Tören DüzenlendiÖnceki Haber

2020-2021 Öğretim yılında Dereceye Giren...

BBP Şehzadeler ve Yunusemre İlçe Başkanlığı 2 Olağan Kongrelerini gerçekleştirildiSonraki Haber

BBP Şehzadeler ve Yunusemre İlçe Başkan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar