YUNUSEMRE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TAM SAHADA

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
YUNUSEMRE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TAM SAHADA
Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tam katılımıyla Üçpınar Yıldız Hanım Ortaokulu öğrencileri ile halı sahada futbol maçı etkinliği gerçekleştirdi.

Manisa Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü anlamlı bir etkinliğe imza attı. Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube  Müdürleri Üçler Yıldırım, Özgür Yıldız ve  Levent Çimen katılımıyla  Üçpınar Yıldız Hanım Ortaokulu  öğrencileri ile halı sahada futbol maçı etkinliği  gerçekleşti. Maçın sonunda dostluk kazanırken öğrencilere tatlı ikramı yapıldı ve öğrenciler Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş ve şube müdürleri ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Yapmış olduğu sosyal sorumluluk projeleri ile kendisinden sıkça söz ettiren Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bir ilke daha imza attı. Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tam kadro halı sahaya çıktı.  Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube  Müdürleri Üçler Yıldırım, Özgür Yıldız ve  Levent Çimen katılımıyla  Üçpınar Yıldız Hanım Ortaokulu  öğrencileri ile halı sahada futbol maçı oynadı. Pandemi öncesinden verilen bir söz olduğunu aktaran Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş " Burada amacımız öğrencilerle kaynaşmak ve öğrencilerle birlikte değerli vakitler geçirmek . Halı saha maçında kazanan dostluk oldu. Etkinliğe katılan tüm arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederim" dedi ve sözlerine şöyle devam etti;

"2020-2021 eğitim  öğretim sürecinde okulumuzu ziyaret ettiğimizde öğrencilerimiz bizleri halı saha futbol maçına davet etmişlerdi. Önümüzdeki süreçte geliriz demiştik. o süreçte de okullarımız  salgından dolayı tatil olmuştu. Bu güne nasipmiş. Bugünde geldik. Üçpınar Yıldız Hanım Ortaokulu  öğrencilerimizle beraber Şube müdürlerimiz Üçler Yıldırım, Özgür Yıldız, Levent Çimen ve Okul müdürümüz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ile birlikte halı saha futbol maçı oynadık. Son derece güzel bir etkinlik oldu" dedi.

Üçpınar Yıldız Hanım Ortaokulu  öğrencileri ise halı saha maçı  oynadıkları için mutlu olduklarını ifade ettiler ve  Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş'a,  Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube  Müdürlerine ve Üçpınar Yıldız Hanım Ortaokulu müdürü ve öğretmenlerine teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MANİSA TÜRK EĞİTİM-SEN’DE BAYRAK DEĞİŞİMİÖnceki Haber

MANİSA TÜRK EĞİTİM-SEN’DE BAYRAK DEĞİŞİM...

Saadet Partisi Manisa İl Divan Toplantısını YapacakSonraki Haber

Saadet Partisi Manisa İl Divan Toplantıs...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar