Yunusemre'de "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" Kutlanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yunusemre'de "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" Kutlanıyor
Hayat Boyu Öğrenme 1-7 Haziran Haftası Dolayısıyla Manisa Yunusemre Halk Eğitim Merkezi ve Kursiyerlerin çalışmaları sergilendi.

Yunusemre Halk Eğitim Merkezinin el sanatları sergi açılışına Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş. Manisa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Musa Tahsin Kalaycı, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Emel Bayer, Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz, okul ve kurum müdürleri, Yunusemre Halk Eğitim Merkezi öğretmen, usta öğretici ve kursiyerler katılım sağladı.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kontrollü normalleşmenin başlamsıyla Manisa’nın Yunusemre ilçesinde coşkulu olarak kutlanmaya devam ediliyor. Dün bayanlara özel açık alanda spor etkinliği ile başladı. Bugün de Yunusemre Halk Eğitim Merkezi’nde el sanatları sergisi açılışıyla devam edildi. Pandemi kurallarına uygun ortamda gerçekleşen el sanatları sergisi. Kursiyerlerin kurslarda yapmış olduğu ürünler sergilendi. Ayrıca Yunusemre İlçesinde bulunan tüm Okullarda velilere ve öğretmenlere slogan yarışması, öğrencilere de kompozisyon yarışması düzenlendi.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici Sergi Açılışında yapmış olduğu konuşmasında Yunusemre ilçesinin Manisa’da en büyük ilçe olduğunu ifade etti. “Yunusemre ilçemiz 250 bine yakın nüfus ile Manisa’nın 17 ilçesinde en büyük ilçesi. Okul müdürlerimiz, okullarımızla öğrencilerimizle bu anlamda hizmete devam ediyoruz. Bizim sloganımız ‘Her yerde her yaşta herkese eğitim' dedi. Bu slogan doğrultusunda halk eğitim merkezimiz kurslarına devam ediyor. Pandemi ile birlikte farklı kurallar farklı şartlar göz önüne geldi. Pandemide olsa arada versek bütün kurumlarımızda eğitime devam ettik. Burada emeği geçen başta Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş başta olmak üzere, şube müdürlerimize, Halk eğitim merkezi müdürü ve usta öğreticilerimize teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını yaptı.

Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinliklerine başladıklarını belirtti. “Dün bayanlarımıza spor etkinliği yaptık. Bugün itibariyle de el sanatları sergimizi açtık. Yunusemre Halk Eğitim Merkezimiz 73 alanda 3 bin 600 kurs açtı. Bu yıl itibariyle 7 bin 500 kursiyerimiz kurslarımızdan faydalandı. Yunusemre ilçemizde hedefimiz 50 bin kursiyerimize ulaşmaktır. Belediye ve STK ile yapmış olduğumuz protokollerle 8 alanda kurslarımızı devam ettirdik. Bu süreçte emeği geçenlere teşekkür ederim”  şeklinde konuştu.

Kursiyerler usta öğreticiler ise ürünlerini sergilemekten duyduğu gururu dile getirdi. Etkinlikte Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici olmak üzere, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş. Manisa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Musa Tahsin Kalaycı, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Emel Bayer, Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz’a verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.  Hedeflerinin ise pandemi sonrasında daha büyük geniş kapsamlı sergi açmak olduğunu belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manisa Valiliğinden Dolandırıcılık UyarısıÖnceki Haber

Manisa Valiliğinden Dolandırıcılık Uyarı...

Öğrenciler Manisa'yı TanıdıSonraki Haber

Öğrenciler Manisa'yı Tanıdı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar