MANİSA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DERNEĞİ İSRAİL’İ KINADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MANİSA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DERNEĞİ İSRAİL’İ KINADI
MANİSA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DERNEĞİ İSRAİL’İ KINADI

MANİSA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DERNEĞİ İSRAİL’İ KINADI

 

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Gazze’ye yapılan saldırıyı ile ilgili  dernek binasında basın açıklaması yaptı. Gaziler ve Şehit Ailelerin katıldığı basın açıklamasında  İsrail kınandı. Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı  Adnan Kaya “gün  birlik günü  terörü lanetliyorum”  dedi.

Başkan Adnan Kaya  sözlerine şöyle devam etti;

“Hamas’ın füze saldırısı ile harekete geçen İsrail terör devleti, kuruluşundan bu güne Filistin’de yaralananlar, acı çeken masum çocuklar televizyonda seyrettiğimiz gerçeklere   şahit oluyoruz.  Gazze’ye Hamasın   saldırısı sonrası  yaptığı saldırı hastane, cami ve kiliselere saldırı binlerce masum çoluk çocuk, yaşlı,  korunmasız insanlara saldırı acımasızlığı gerçekleşti. Terör  devleti aktörlerinin acımasızlıkları fütur  tanımaz vahşeti,  Filistin’e bu güne kadar yapılan saldırılara saban taşı ile mücadele eden Filistinli çocuğa   silah gücü kullanan askerin, askerle vurulan  yavrular  acı bir gerçektir.

Dünya barışı liderlerin  Barış adına adımlar atması  son derece önemlidir. Acımasız terör devleti start düğmesine basmış mesaj açıktır. Hesapları büyük ve Dünyaya mesaj verme  meydan okumadır.  AB ülkeleri insan yaşam hakkı evrensel beyannamesi gerçek iken vahşete sessiz kalanlar, vahşeti İsrail terörü, ABD terörü, desteği ile mesaj veren  insan katleden terörizmi lanetliyorum. Çok dikkatli olmamız ülke insanımızın birliğinde sağduyu içinde, Yurtta sulh cihanda barış politikamız siyaset ve diplomatik çizgimiz ile birlik, dirlik, bütünlük tek vücut Türkiyem diyorum. Terörü lanetliyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TÜRK  EĞİTİM SEN  İL YÖNETİMİ AYLIK TOPLANTISINI AKHİSAR'DA YAPTIÖnceki Haber

TÜRK  EĞİTİM SEN  İL YÖNETİMİ AYLIK TOPL...

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği 3  yılda 37 etkinlik gerçekleştirdiSonraki Haber

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma De...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar