Türk çiftçisinin ürünleri “Alaşehir” gemisi ile tüm dünya da

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türk çiftçisinin ürünleri “Alaşehir” gemisi ile tüm dünya da
Uçak Kardeşler 'Alaşehir' ismini verdiği 8. gemisini ihracat filosuna kattı.

Yaş meyve ve sebze sektöründe Türkiye'nin en önemli firmaları arasında bulunan Uçak Kardeşler, ihracatını daha da arttırmak amacıyla filosuna kattığı yeni gemiye “Alaşehir” ismini verdi. İş insanı Uçak Kardeşler Firması Sahibi Ali Uçak, “Yeni aldığımız gemi ile filomuzu güçlendirdik.  Yeni gemimize büyüdüğüm topraklar ve bana bu sektörde çok şey kazandıran güzel ilçemin adını verdik.  ‘Alaşehir’ gemimiz bundan sonra Türk çiftçisinin ürettiği kaliteli sebze ve meyveyi dünyanın her yerine ulaştıracak” dedi.

Yaş meyve ve sebze alanın her yıl Türkiye’de ihracat şampiyonu olarak adından sıkça söz ettiren Uçak Kardeşler, yeni aldığı gemi ile filosunu güçlendirdi. Firma 150 metre uzunluğundaki 280 konteyner kapasiteli gemiye “Alaşehir” adını verdi. Alaşehir ile filosuna 8. gemiyi katan firma, her yıl her yıl yüzlerle milyon dolarlık ihracata imza atıyor.
Uçak Kardeşler Firması Sahibi Ali Uçak, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Yıllardır yerli ve milli sermayeyle çiftçimize hizmet ediyoruz. Bunun karşılığında ülkemizde yaş sebze ve meyve ihracatının öncü kuruluşu olmaktan da gurur duyuyoruz. Türk çiftçimizin kazanmasını sağlamak bizleri daha da sevindiriyor. Başarımız, alın teriyle üreten çiftçimizin başarısıdır. Daha fazla hizmet amacıyla filomuza 8. gemimizi kattık.

Yeni gemimize büyüdüğüm topraklar ve bana bu sektörde çok şey kazandıran güzel ilçemin adını verdik. Alaşehir ismi benim için çok önemli. Burası büyüdüğüm ve bu sektörde başarılı olmamda büyük rol oynayan koca yürekli ve alın teri ile çalışan insanların yaşadığı yer. Türk çiftçisinin alın terinin karşılığını en iyi şekilde alması için çalışacağız. Alaşehir gemimiz bundan sonra Türk çiftçisinin ürettiği kaliteli sebze ve meyveyi dünyanın her yerine ulaştıracak” açıklamasını yaptı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KAMU-SEN  AKHİSAR'A ÇIKARMA YAPTIÖnceki Haber

KAMU-SEN  AKHİSAR'A ÇIKARMA YAPTI

TÜRK  EĞİTİM SEN  İL YÖNETİMİ AYLIK TOPLANTISINI AKHİSAR'DA YAPTISonraki Haber

TÜRK  EĞİTİM SEN  İL YÖNETİMİ AYLIK TOPL...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar